Pages Navigation Menu

Cum sa ne trezim placut in diminetile de iarna – Philips Wake-up Light

Cum sa ne trezim placut in diminetile de iarna – Philips Wake-up Light

phillips

Faptul ca nimanui nu-i face placere sa se trezeasca dimineata, nu e o noutate. De aceea, cei de la Philips au inventat un mod mai placut de a ne incepe ziua: au dat o alta tinuta alarmelor enervante sau galagioase ale ceasului desteptator si au adaugat o lumina blanda si eficienta. Au introdus parca o simulare de rasarit de soare care sa ne trezeasca natural, incepand sa emita lumina cu 30 de minute inainte de alarma. Designul ceasului este de asemenea gandit ca un soare rotund ca sa ne duca cu gandul la o vacanta cu cortul si prin cort sa ne mangaie razele luminoase ale soarelui, tot ca sa nu ne gandim ca de fapt incepem o noua zi de munca.

Cu atat mai mult, pentru diminetile de iarna cand soarele rasare mai tarziu, acest ceas este o binefacere. Poate fi folosit si ca o lampa pentru citit seara inainte de culcare. Puteti accesa ca alarma ciripitul pasarelelor, dar in combinatie cu lumina suava sa nu cumva sa va adanciti si mai mult in somn crezand ca sunteti undeva departe de lume, intr-o poienita. Cei de la Philips propun folosirea radioului ca alarma sigura si placuta, volumul de pornire putand fi reglat.

Merita incercat, mai ales ca stim cu totii cat de important este felul cum ne incepem ziua, iar o lumina blanda asemeni celei emanate de licurici nu poate decat sa ne aduca zambete.

Sursa: dailynews.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>