Pages Navigation Menu

Cum sa mergi pe bicicleta cand porti fusta

Cum sa mergi pe bicicleta cand porti fusta

     Femeile din Europa adora ideea de a merge pe bicicleta, iar cele din America renunta la masina in favoarea vehiculului cu doua roti.

woman on a bike.jpg

     Din moment ce mersul pe bicicleta este tot mai agreat, hainele specifice pentru ciclism nu sunt la fel de caute. Femeile nu-si pun un costum de spandex de fiecare data cand merg pe bicicleta la serviciu sau la o iesire in oras cu prietenii. Solutia cea mai simpla in materie de haine este sa se poarte pantaloni, insa diversivitatea este bine-venita.

      Oricine stie “riscurile” de a purta fusta sau rochie cu o lungime nepotrivita in timp ce mergi pe bicicleta. De aceea, prezentam cateva sugestii care le pot scoate pe doamne si domnisoare din acest impas.

     1.Moneda din pantaloni: Prima pe lista este o inovatie ce vine din partea a doua doamne din Marea Britanie. In cadrul unei intruniri Cyclehack din Glasgow (intrunire a oamenilor care discuta si rezolva, in doua zile, anumite chestiuni  legate de ciclism) ele, impreuna cu alti doritori, au cautat solutii practice pentru ca femeile sa poata merge pe bicicleta purtand fusta. Pentru a pune in aplicare ingenioasa idee este nevoie doar de o moneda si de un elastic: moneda trebuie infasurata in doua straturi ale fustei (din spate si din fata) si apoi prinsa cu elasticul. Aceasta echipa de oameni are in vedere lansarea pe piata a unui produs  pornind de la ideea lor, avand, evident, imbunatatiri: se gandesc la un design ce implica plierea materialului.

     2.Pliaza fusta sub picioare: E o metoda des folosita si functioneaza mai ales in cazul fustelor si rochiilor lungi. Este simplu si nu trebuie decat sa infasori faldurile in jurul picioarelor, astfel incat fusta ajunge sa arate ca pantalonii.

     3.Poarta dres: Daca fusta iti cauzeaza neplaceri in timpul mersului pe bicicleta, vei fi mai linistita daca porti dres pe dedesubt. Intr-o zi calduroasa, poti purta o pereche mai scurta sau chiar panaloni scurti. Nici nu e nevoie sa-i porti toata ziua: poti oricand sa te schimbi la baie si sa-i porti numai cand mergi cu bicicleta.

Sursa: http://www.mnn.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>