Pages Navigation Menu

Cum sa iti faci propriile decoratiuni de Craciun

Cum sa iti faci propriile decoratiuni de Craciun

1. more-budget-Christmas-decorations-02-gold-pinecones-sl

1.Ornamente din conuri de brad

Scufundati conul de brad total sau partial in vopsea aurie, sau puteti folosi un amestec de apa, lipici si sclipici, apoi legati sau lipiti de partea de sus o fundita. Acest tip de ornament se poate folosi pentru impodobirea bradului sau ca piesa decorativa pentru masa de Craciun.

2.glitter-galaxy-ornaments-steps

2.Globuri galaxie

Aveti nevoie de globuri din sticla transparenta, scoateti sistemul de prindere si turnati in interior ceara de parchet incolora. Imbracati interiorul globului in ceara de parchet si turnati excesul inapoi in sticla, apoi adaugati sclipici si scuturati.

3.bradut-de-craciun-din-nasturi-2

3.Bradut de Craciun din nasturi

Mai intai, aveti nevoie de un con de polistiren sau carton.Polistirenul este mai bun,dar cartonul este mai la indemana (taiati un sfert de cerc, rulati cat sa se suprapuna putin marginile si lipiti cu scotch transparent). Va mai trebuie o multime de nasturi colorati (predominant in verde, alb sau rosu), de diferite dimensiuni si ace cu gamalie, cu care sa prindeti nasturii de suport. Incepeti de sus in jos si plasati nasturii dupa bunul plac, efectul este si mai mare daca suprapuneti nasturi de culori si marimi diferite.

4.Tre-Close-Up-Lg_B0

4. Ghirlanda din pop-corn

Ghirlanda din pop-corn este usor de fabricat, trebuie doar sa insirati pe o ata cu ajutorul unui ac floricele de porumb.

5.holiday-decorations-07-sl

5.Transformati pernele in cadouri

Transformati pernele de la canapea in cadouri, trebuie doar sa infasurati perna cu o panglica si sa adaugati o fundita. Aceste simple modificari le va da pernelor un aspect de cadou impachetat.

6.-cinnamon-sticks-with-ribbon300x400

6. Ornamente din scortisoara

Legati cu o banda elastica  cateva batoane de scortisoara, decoreaza cu o panglica si o fundita. Cu acest tip de ornament se poate impodobi bradul sau masa de Craciun.

7.christmas-candles-craft-xlikrS-allaboutyou

7.Lumanari festive

Aveti nevoie de cateva borcane din sticla transparenta, sare grunjoasa, lumanari si panglica. Spalati si uscati bine borcanele, adaugati sarea grunjoasa pentru a crea aspectul de zapada. Asezati lumanarea peste sare si decorati gura borcanului cu panglica.

 

Sursa: http://www.rd.com

http://craciunonline.wordpress.com

http://www.channel4.com

http://www.hgtv.com

http://www.allaboutyou.com

Sursa foto: http://www.rd.com

http://craciunonline.wordpress.com

http://www.channel4.com

http://www.hgtv.com

http://www.allaboutyou.com

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>