Pages Navigation Menu

Cum arata cea mai periculoasa femeie din lume: Sotia teroristului Amedy Coulibaly

Cum arata cea mai periculoasa femeie din lume: Sotia teroristului Amedy Coulibaly

Autoritatile din toata lumea o cauta pe sotia unuia dintre teroristii de la Paris, Amedy Coulibaly, care este suspicionata ca ar fi participat alaturi de sotul ei la la atacul de la magazinul evreiesc.

terorist

Hayat Boumeddiene, soţia lui Amedy Coulibaly, este considerata una dintre cele mai periculoase femei, dupa ce au aparut informatii potrivit carora aceasta a parasit teritoriul Frantei si s-ar afla in Turcia sau Siria.

Presa franceză a publicat imagini cu cei doi soți in timp ce pozau cu diferite arme, in care Hayat Boumeddiene poarta un val islamic integral, care ii acopera intreg corpul, cu exceptia ochilor. Acestia ”s-au casatorit religios” cu Amedy Coulibaly in 2009, iar in anul urmator, Amedy Coulibaly si Cherif Kouachi au fost implicati in tentativa de eliberare a unui algerian care era inchis pentru atentatele de la metrou din 1995, conform ”Le Parisien”. Coulibaly a facut inchisoare, in timp ce pentru Cherif Kouachi nu au existat suficiente probe pentru condamnare.

Se pare ca partenera lui Cherif Kouachi a sunat-o de peste 500 de ori pe Hayat Boumeddiene, ceea ce confirma legatura dintre cupluri”, a declarat procurorul Francois Moulins.

  • terorist 1
  • terorist

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>