Pages Navigation Menu

Culori potrivite pentru un interviu de angajare

Culori potrivite pentru un interviu de angajare

131964880

A venit ziua cea mare! Ati fost selectata pentru un interviu de angajare! Bineinteles ca primul lucru la care va ganditi este ce sa spuneti astfel incat angajatorul sa fie multumit de dumneavoastra. Totusi, este foarte important sa nu omiteti partea vestimentara, inclusiv tipul de culori alese. O culoare aleasa corect poate fi intr-o mica masura cheia succesului. Ce culori sa alegeti? Va vom da noi niste ponturi.

Potrivit unui studiu la care au participat peste 2000 de agenti de recrutare, se pare ca cele mai potrivite culori pentru un interviu de angajare sunt: negru si albastru. Negrul este o culoare care poate fi luata in serios. Expertul Karen Haller are o parere pozitiva fata de hainele negre. Ea afirma ca vestimentatia neagra: “comunica rafinamentul, exclusivitatea, eleganta”.  La fel ca si negru, albastrul poate fi extrem de potrivit pentru un interviu de angajare. Lisa Johnson Mandell de la AOL Jobs a declarat: “Studiile au indicat ca bleaumarin este cea mai buna culoare pentru un interviu de angajare, deoarece inspira incredere”. Se mai poate opta si pentru alte culori: gri, maro sau alb.

Daca optati pentru rosu, incercati sa nu abuzati de aceasta culoare. Rosul inseamna forta, pasiune si curaj. Astfel ca este nevoie sa-l combinati cu o culoare mai inchisa: negru sau albastru.

2tinute-interviu

                Pe de alta parte trebuie evitate culorile tipatoare cum ar fi portocaliul, verdele, galbenul sau movul. Aceste culori le poarta deobicei persoanele creative. Totusi, ele nu inspira nici angajament si nici incredere, astfel ca va recomandam sa le evitati daca mergeti la un interviu de angajare.

 

Sursa: business insider

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>