Pages Navigation Menu

CUANTUNE lansează albumul „Jazz Dance” în COLECTIV

CUANTUNE lansează albumul „Jazz Dance” în COLECTIV

Club Colectiv va fi gazda unui concert de jazz, sâmbătă, 28 martie, începând cu ora 21.00.

afis

CUANTUNE lansează albumul  „Jazz Dance”, prilej cu care NewsUp organizează un concurs în cadrul căruia a pus la bătaie o invitație dublă.

 

„Ne-am gândit de trei ori înainte de a face următorul pas. Am luat multe partituri vechi la mână, am ascultat ce au avut de spus clasicii: de la Peterson la Cole. Am dat play multor beat-uri grele de hip-hop și ne-am adus aminte că a fi oldschool înseamnă a fi simplu și sincer, în niciun caz prăfuit sau demodat. Iar în tot acest proces ne-am reîndrăgostit de swing.

Da, a venit momentul pentru a lansa un nou album. Materialul este un back to basics with a twist. Ca să fim complet sinceri, nu l-am compus cu un anume stil în minte, am trecut de la four to the floor la swing într-un mod complet organic. Am mers mai mult pe instinct și intuiție decât pe orice altceva. Omul din spatele pieselor, Mario Cruxfader, a învârtit multe butoane și a trecut prin multe EQ-uri pentru a ajunge într-un final la sound-ul pe care-l caută, dându-i Elisabetei libertatea de care aceasta avea nevoie pentru a-și pune amprenta vocală distinctă – acel sound CUANTUNE pe care-l îndrăgești. “Jazz dance” este un album care ar fi fost compus în anii ’40 dacă ar fi existat platanul, sampling-ul și multi-track recording-ul. Convinge-te singur!”, se arată pe pagina de Facebook a evnimentului.

Elisabeta – voce
Mario F. Cruxfader – samples/ turntable/ drum programming/ Visuals
Andreas Aron – bas/ contrabas
Bogdan Nicodim – pian/ rhodes

Accesul la concert se face pe baza biletelor ce pot fi cumpărate la prețul  15 lei, de la intrarea în club, în seara evenimentului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>