Pages Navigation Menu

Cu NewsUP ai 10% reducere la Gradinita Miruna!

Cu NewsUP ai 10% reducere la Gradinita Miruna!

Gradinita Miruna, localizata in sectorul 2, zona str. Traian, primeste inscrieri  pentru anul scolar 2013-2014.  Cu NewsUP ai 10% reducere la inscrierea copilului tau!

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de reducere?

1. LIKE paginii de Facebook NewsUP!

2. LIKE paginii de Facebook Gradinita Miruna!

3. Comenteaza la acest post cu numele tau intreg!

Perioada concursului: 12august- 1septembrie!

Punem la concurs 5 locuri cu o reducere de 10% fiecare! Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook NewsUp, cat si printr-un mail personal.

Castigatorii vor fi extrasi prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului www.tragerilasorti.ro

Atentie! Numai participantii care urmeaza toti cei 3 pasi de mai sus intra in tragerea la sorti!

Gradinita Miruna

Oferta educationala este extrem de bogata in activitati curriculare si optionale, precum: educatia limbajului, limba romana si comunicare, educaţtie fizica, matematica, cunoasterea mediului inconjurator, activitati pentru dezvoltarea creativitatii si a simtului estetic, vizite la muzee, vizionare de spectacole de teatru, limbi straine (engleza, franceza, spaniola, germana), gimnastica ritmica, instrumente muzicale, serbari, petreceri etc.                                                                                     Gradinita Miruna este un spatiu primitor si sigur, in care copilul este inconjurat cu caldura, intelegere, rabdare si responsabilitate din partea cadrelor calificate si a intregului personal. Spatiul este frumos amenajat, cu 3 sali de class, o sala de servire a mesei, cabinet medical, cabinet psihopedagogic si managerial, grupuri sanitare (3 pentru copii si 1 pentru adulti) si o curte spatioasa. Mobilierul este nou, vesel colorat, proiectat pentru a fi accesibil copiilor prescolari. Pentru cei care raman la program prelungit, exista patuturi de pitici, foarte comode si placute. Pentru doamnele educatoare exista o biblioteca de specialitate in permanenta dezvoltare pentru a facilita pregatirea profesionala de calitate. De altfel, pe langa personalul calificat, sunt puse la dispozitia celor mici rechizite si materiale necesare desfasurarii activitatilor, o biblioteca cu volume specifice varstei, o gama variata de materiale didactice, jocuri si jucarii care le dezvolta atentia, logica, memoria, abilitatile cognitive, expresive si motrice, consiliere psihopedagogica si asistenta medicala.

Sunteti invitati sa vizitati spatiul si sa ii înscrieţi pe cei mici, nu trebuie decat sa trimiteti un e-mail pe adresa: office@asociatiamiruna.ro sau sa sunati la numarul de telefon: +40 0723.14.72.16 pentru a stabili o întâlnire cu reprezentantul institutiei prescolare.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>