Pages Navigation Menu

Cronica Carcotasilor, incotro?

Cronica Carcotasilor, incotro?

     Cronica Carcotasilor, emisiune emblematica pentru postul de televiziune Prima TV, cu o istorie de peste 14 ani, intra intr-o noua etapa, dupa anuntul facut de catre unul dintre prezentatori, Mihai Gainusa pe pagina sa de Facebook.

Cronicu_a

     Cunoscutul om de televiziune Mihai Gainusa a declarat ca pleaca de la celebra emisiune Cronica Carcotasilor, impreuna cu Codrut Keghes. Serban Huidu a postat un anunt asemanator pe retelele de socializare, iar reactiile fanilor nu au intarziat sa apara. Daca unii sperau sa fie doar o gluma, altii le urau succes in ceea ce vor face in viitor.

      „Am decis sa părăsesc Cronica Carcotasilor” este fraza prin care Mihai Gainusa a inceput postarea, urmata de sentimentul ca munca sa nu a fost apreciata, dar si de schitele unui nou proiect, la care lasa o portita deschisa pentru colegii care doresc sa i se alature.

      De cealaltă parte, Serban Huidu, tot pe Facebook, a scris despre amaraciunea pe care o traieste in urma plecarii celor doi colegi, dar si despre faptul ca emisiunea va continua alaturi de cei care vor alege sa ramana.

     Ambii par ca incearca sa atraga de o parte colegii alaturi de care au lucrat pana acum; asadar, restul echipei se afla in postura cea mai grea, aceea de a alege dintre doi oameni pe care ii credeau de nedespartit.

    Cand toata lumea se astepta ca proiectul Cronica Carcotasilor sa devina istorie, fie in urma decesului unuia dintre colegi, Toni Tecuceanu, fie din cauza accidentelor suferite de Serban Huidu, echipa emisiunii nu a avut alt raspuns decat ironiile la adresa greselilor din spatiul public. Show-ul a continut in aceeasi formula, aratand ca spiritul de echipa este cel care o sustine.

Cronica unei morti anuntate?

     Cei doi protagonisti ai emisiunii, Huidu si Gainusa, au inceput sa se distanteze in mod public inca din iarna acestui an atunci cand, la fel de brusc, au incheiat colaborarea de la postul de radio Kiss FM. Serban a plecat de la radio, odata cu brandul „Cronica Carcotasilor”, iar Mihai Gainusa si Codrut Keghes au continuat sa realizeze emisiunea matinala de la Kiss. Si atunci au fost reactii din partea celor doi pe retelele de socializare. Huidu le multumea pe blog colegilor si celor care l-au sustinut, Gainusa declara ca emisiunea de la radio este ceea ce ii place sa faca si reprezinta o sursa importanta  de venit. Tot atunci, Mihai Gainusa afirma ca spera ca Serban sa revina asupra deciziei.

     La Prima TV, insa, lucrurile pareau neschimbate, ba mai mult, in cadrul Cronicii au aparut rubrici noi, semn ca se dorea o revitalizare a emisiunii pentru a tine pasul cu preferintele telespectatorilor.

Un „trend” lansat de ProTV?

     Plecarile neasteptate din cadrul unor emisiuni cunoscute nu mai reprezinta o noutate. In ultimele luni publicul a asistat la migrarea unor nume cu o puternica rezonanta de la ProTv catre Antena 1. Mona Segall sau Horia Brenciu, carora li se adauga regizori sau dansatori, au trecut in tabere diferite, starnind valuri de comentarii din partea publicului.

Foto: Georgiana Mihalache

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>