Pages Navigation Menu

Creaturi monstruoase gasite pe glob

Creaturi monstruoase gasite pe glob

Creaturile ciudate au inceput sa iasa din ascunzatorile lor, fie pentru ca au nevoie de hrana sau de ajutor, fie pentru ca vor sa traga un semn de alarma pentru ceea ce se ascunde in spatele lor.

1.       Purcelul cu fata de maimuta

porc

Animalul are un maxilar similar cu cel al unei maimute, bot mic si ochii sunt atat de apropiati, incat dau impresia ca sunt lipiti. Picioarele din fata sunt mai scurte decat cele din spate, ceea ce-l face sa se deplaseze cu dificultate.

Acest animal mai are patru frati, ei fiind nascuti de o scroafa din satul Fengzhang, China.

Cu toate ca „este hodos”, după cum a declarat un localnic,  purcelul cu fata de porc a devenit atractia turistica a locului. Oamenii vin din intreaga lume pentru a fotografia caracteristicile sale remarcabile. Nu toata lumea este dezgustata de aspectul sau.

Afectiunea de care sufera animalul a fost provocata de o forma de holoprozencefalie, adica o tulburare in  dezvoltarea creierului.

2.       Capra cu sapte picioare

capra

O capra cu sapte picioare s-a nascut de curand in  Jiaoliuhe Township, Taonan, provincia Jilin din China.

Stapana caprei spune ca animalul a avut o nastere dificila, insa isi foloseste patru picioare pentru a se hrani. „A fost foarte dificil sa o ajut pe capra sa nasca. A trebuit sa-mi folosesc mainile, iar cand am vazut puiul m-am speriat”, a declarat femeia.

Un doctor veterinar a examinat animalul si a declarat ca sansele de supravietuire a caprei cu sapte picioare sunt minime.

3.       Monstru de pe tarmul din Montauk

monstru

Un monstru real a fost gasit pe tarmul Oceanului Atlantic.

Corpul creaturii nu a fost niciodata examinat fizic si nu s-a prezentat niciun raport al autopsiei.

Paleozoologul Darren Naish a studiat fotografia si a concluzionat pe baza dentitiei vizibile si a labelor din fata ca aceasta creatura a fost un raton, iar aspectul sau nu-i decat un produs secundar al descompunerii si al actiunii apei, care a inlaturat cea mai mare parte a parului animalului si o parte din carnea sa.

4.       Pestele iadului

peste 1

Aceasta creatura de forma unui peste parca a coborat din Infern. A fost gasit pe plaja, dar nu se cunosc inca originile acestui animal.

peste 2

5.       Creatura din Rusia

creatura Rusia 1

Fosta Uniunea Sovietica surprinde din nou lumea stiinței cu cea mai recenta descoperire. O creatura ce imita un peste si-a facut aparitia intr-un sant. La fel ca in cazul precedent, inca nu s-au efectuat studii pentru se a afla de unde provine acest anumal, cel putin, in cazul in care exista astfel de documente, acestea nu au fost date publicitatii.

Nu ar fi nimic neobisnuit ca Rusia sa refuse sa publice unele informatii, obicei pastrat inca din cele mai vechi timpuri.

creatura Rusia 2

 

3 Comments

  1. Interesant articol.
    Mai vrem astfel de subiecte.

    • Mai vin, in cazul acesta :) Multumim!

  2. Creaturi monstruoase*

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>