Pages Navigation Menu

Creative Fashion Festival

Creative Fashion Festival

Afis_CreativeFF2

Se anunta un week-end de poveste dedicat sexului frumos, pentru ca La Historia, legendara locatie din Centrul Vechi ( vis-à-vis de Teatrul de Comedie), isi deschide portile cu un targ amplu de toata frumusetea ce se va desfasura in zilele de 14 si 15 iunie, intre orele 12:00 si 20:00.

Ajuns la cea de-a treia editie, targul Creative Fashion Festival intruneste toate ingredientele unui eveniment de succes: haine de designer sau vintage la preturi avantajoase, bijuterii si accesorii originale, dar si incaltaminte din piele naturala sau genti colorate care vor completa tinuta perfecta a sezonului estival. Toate acestea vor fi imbinate armonios cu o serie de elemente stilate care vor sublinia coerent originalitatea fiecareia dintre noi.

Pentru aceasta sesiune de shopping cu adevarat memorabila, organizatorii – Art Nation Media si Mercada Communication vor completa sarbatoarea cumparaturilor cu prezentari de moda, noi tinute concepute de participantii la targul Creative Fashion Festival, si cu sedinte de machiaj oferite I mod gratuit tuturor vizitatoarelor care doresc un make-up professional by Elena Panait.

Un alt moment interesant, va fi marcat de Zain Beauty – Cosmetice Naturale. Clientele interesate sa descopere tehnica realizarii unui sapun 100% natural, vor fi asteptate duminica, la ora 14:00 la un workshop  sustinut de un specialist in domeniu.

Si ca sa nu ezitati sa faceti o plimbare pana in Centrul Vechi  in acest sfarsit de saptamana, organizatorii anunta ca intrarea este libera pentru toata lumea.

Mai multe detalii despre Creative Fashion Festival puteti afla pe www.facebook.com/targhandmade.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>