Pages Navigation Menu

CORTINA RESIDENCE: Noul ansambul de cladiri din zona Parcului Herastrau

CORTINA RESIDENCE: Noul ansambul de cladiri din zona Parcului Herastrau

Cortina Residence este noul ansamblu de cladiri este situat in zona BANEASA langa Hotel Phoenicia, in proximitatea Parcului Herastrau, avand acces facil catre Soseaua Bucuresti Ploiesti/Centura /Aeroportul Otopeni sau catre centrul orasului facand legatura cu Strada Nicolae G. Caramfil, Strada Barbu Vacarescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor.

cortina-mad

Betonul folosit la Cortina Residence este de tip B600 si B700. Rezistenta la compresiune marita si la o clasa de risc seismic mare. Acest tip de beton este folosit in special la constructii industriale si foarte rar utilizat la ansambluri rezidentiale. Astfel Cortina Residence este singura cladire din Bucuresti construita din beton B700.

Caramida pentru care s-a optat este de tip porotherm marca Wienerberger. Sistemul complet POROTHERM asigura cea mai performanta izolatie termica a constructiei (zidarie de caramida, buiandrugi in invelis ceramic, planseu de beton cu corpuri de umplutura ceramice).

Fatada Cortina Residence e produsa de Agrob Buchtal, fiind, de asemenea, unica in Romania. Dioxidul de titan cu care este tratata fatada reprezinta un fototcatalizator care aplicat pe suprafata placilor de ceramica in timpul coacerii acestora confera placilor urmatoarele proprietati: sub influenta luminii, placile tratate cu dioxid de titan produc oxigen activ, care prin oxidare distruge bacteriile si virusurile, germenii de microorganisme, muschi si licheni, descompune noxele si distruge mirosurile urate din incaperi.

Tamplaria exterioara este de cea mai buna calitate, din aluminiu, marca SCHUCO, grosimea feroneriei este de 75mm, iar tehnologia geamurilor include sistemele Low E si 4 Seasons.

 Imobilul va fi finalizat in luna Iunie 2015, iar apartamente disponibile sunt pe fiecare etaj, pretul fiind de 1300 euro /mp + tva, iar locul de parcare subteran ajunge pana  la 10000 euro + tva.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>