Pages Navigation Menu

Cortina Residence atrage din ce in ce mai multi clienti!

Cortina Residence atrage din ce in ce mai multi clienti!

     Cortina Residence este unul dintre cele mai ambițioase proiecte imobiliare din România datorită conceptului unic pe care se bazează, cât și poziționării strategice într-o zonă de top a Capitalei.

10301

    Construit pe conceptul eco-friendly, ansamblul rezidențial resuscitează piața românească de imobiliare printr-o metodă neabordată până acum de nici un arhitect de la noi. Dacă majoritatea constructorilor recurg la defrișarea pădurilor și distrugerea spațiilor verzi, cei de la Cortina Residence construiesc o serie de clădiri în stil ecologic, tocmai pentru a îmbunătății calitatea vieții celor care locuiesc aici, dar și pentru a atenua dezechilibrul sistemului ecologic.

      Noul cartier de lux din Capitală este construit pe baza unor tehnologii avansate și cu materiale ecologice care, împreună, fac din imobilele complexului unele dintre cele mai rezistente și sigure clădiri din zonă.

      Fațadele imobilelor, construite de Agrob Buchtal, sunt considerate unice în Romania pentru că sunt făcute din plăci tratate cu dioxid de titan care funcționează pe un principiu similar fotosintezei la flori: absorb bioxidul de carbon și emană oxigen activ. Mai mult, aceste fațade au capacitatea de a proteja clădirea de mirosuri neplăcute, noxe și au puterea de a distruge bacteriile și virusurile, mușchii sau lichenii.

      Cortina Residence dispune de 12.000 mp de fațadă produsă cu aceste plăci speciale, ceea ce înseamnă că oxigenul activ produs este echivalent cu cel produs de un parc de două hectare.

      Arhitectura ansamblului de clădiri este realizată de renumita firmă WESTFOURTH, de proiectarea structurii s-a ocupat POP & ASOCIATII,  iar lucrările de construcție sunt asigurate de firma CONSAL. Construcțiile din cadrul proiectului imobiliar Cortina Residence se vor finaliza în luna iulie, anul viitor, conform declarațiilor oferite de Bogdan Rusu, directorul de vânzări al firmei Auto F1 Advantage Team, prin care este derulată investiția.

      Ca poziționare, ansamblul rezidențial se află în zona de nord a Bucureștiului, mai exact în sectorul 1, pe strada Horia Măcelariu la nr. 83, la mai puțin de 400 m de Parcul Herăstrau și beneficiază de accesul ușor către Șoseaua Ploiești/Centură/Aeroportul Otopeni sau către oraș, în acest caz făcând legătura cu Străzile Nicolae G. Caramfil și Barbu Văcărescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>