Pages Navigation Menu

Concurs: NewsUp si Palatul Noblesse te invita la Noble Drinks Fair & Networking Events!

Concurs: NewsUp si Palatul Noblesse te invita la Noble Drinks Fair & Networking Events!

concurs

Noble Drinks Fair & Networking Events este un rasfat pentru iubitorii de bauturi fine si produse conexe, ce ofera un mediu intim si nobil pentru degustari, socializare si achizitionare de produse editii limitate.

Pentru tot mai multe persoane din acest segment, una dintre plăcerile vieții include și posibilitatea de a aprecia o băutură fină, un vin nobil, astfel că, într-una din camerele selecte de la parterul Palatului Noblesse, Sergiu Nedelea, ambasador al târgului și unul dintre cei mai cunoscuți somelieri din România, va evidenția calitatea produselor și reputația brand-urilor prezente.

Vino la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace intre 13 si 15 octombrie si lasa-te purtat pe-un rau de licoare pana la umbra viilor nobile, acolo unde cele mai fine bauturi isi spun povestea!

NewsUp si Palatul Noblesse- Lifestyle Palace iti ofera 3 invitatii VIP pe toate perioada targului (13-15 octombrie)!

Ce trebuie sa faci:

1. Like Pagina de Facebook NewsUP!

2. Like Pagina de Facebook Palatul Noblesse- Lifestyle Palace!

3. Share pe pagina ta personala evenimentul Noble Drinks Fair & Networking Events si mentioneaza numele persoanei care te va insoti!

Vom anunta castigatorii marti, 11 octombrie!

Succes!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>