Pages Navigation Menu

CONCURS! Mergi cu un prieten la concertul Moonlight Breakfast, 4 aprilie, în COLECTIV

CONCURS! Mergi cu un prieten la concertul Moonlight Breakfast, 4 aprilie, în COLECTIV

Trupa MOONLIGHT BREAKFAST va concerta în cadrul proiectului SOLE & SHAPE, sâmbătă, 4 aprilie, în club Colectiv, iar dacă te numeri printre fanii acesteia ori dorești să-i cunoști pe cei patru membri,  poți primi o invitație dublă la eveniment.

Moonlight Breakfast

MOONLIGHT BREAKFAST, o trupă deja consacrată pentru sunetul original și mixul urban de genuri Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz and Swin, se întoarce tocmai de la Viena pentru un spectacol cu rolul de a încheia evenimentul SOLE & SHAPE, care va începe în 3 aprilie (detalii).

BAZOOKA – tobe, clarinet, producător, CHRISTIE – solista vocal, ADITZA și PRINTZU sunt cei patru membri ai trupei MOONLIGHT BREAKFAST, care în 2012 au câștigat premiul pentru cea mai bună trupă de muzică.

Trupa s-a lansat în luna aprilie a anului 2011, iar primul lor concert a avut loc în parcul HERĂSTRAU unde au cântat în deschiderea concertului MACY GRACE. De asemenea, a mai fost și singura trupa românească selectată să participe la FESTIVALUL SUMMER WELL.

Succesul a continuat când formația MOONLIGHT BREAKFAST a fost aleasă acum trei ani de către oficialii UEFA să cânte la  UEFA EUROPE LEAGUE, spectacol desfășurat pe stadionul NATIONAL ARENA, pe atunci proaspăt inaugurat.

De asemenea, să nu uităm de Festivalul Internațional de Film Transilvania din 2012, unde MOONLIGHT BREAKFAST a cântat la gala de închidere a evenimentului. Un număr de 35 de bloggeri i-au numit în urma prestației ca fiind trupa cu cel mai fresh sound, profund și original.

În 2013, cei patru membri de la MOONLIGHT BREAKFAST s-au stabilit la Viena, însă revin în țară de fiecare dată când sunt invitați.

Cum partici la concurs?

1. LIKE pagina de Facebook NewsUP!

2. Comenteaă la acest post cu numele tău întreg!

3. Spune-le și prietenilor tăi de concurs! Dă un share acestui articol (găsești butonul sus, în stânga). Pentru a putea verifica dacă ai respectat această cerință, te rugăm să lași publică postarea.

 

*Perioada concursului: 2 – 4 aprilie 2015, ora 10.00

*Câștigătorul va fi tras la sorți.

*Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook NewsUP!

*Atenție! Numai participanții care îndeplinesc cele trei cerințe de mai sus vor fi luați în considerare!

Succes!

4 Comments

  1. Adrian Lazar

  2. Lazar Anca Iuliana

  3. Oprea Cristina

  4. Neblea Oana

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>