Pages Navigation Menu

Concurs EUROPAfest! Câștigă o invitație dublă pentru concertul “Before Sunset”

Concurs EUROPAfest! Câștigă o invitație dublă pentru concertul “Before Sunset”

Sâmbătă, 23 iulie, începând cu ora 19.00, are loc la Hotelul Mara din Sinaia unul dintre cele mai importante concerte din cadrul festivalului EUROPAfest -  “Before Sunset”.

Summer Music Academy Sinaia

Summer Music Academy Sinaia

NewsUP în parteneriat cu EUROPAfest oferă o invitație dublă iubitorilor de muzică. Astfel, pentru a intra în posesia acesteia trebuie doar să lăsați un comentariu cu textul „Particip”.

Festivalul internațional EUROPAfest Summer Edition, organizat de jmEvents, Jeunesses & Dinu Lipatti în parteneriat cu Primăria Sinaia, Hotel Mara și Muzeul Peles invită publicul să lase departe agitația orașelor și să intre în atmosfera specială creata la Sinaia.

A devenit deja o tradiție ca luna iulie să aducă în orașul de la poalele Bucegilor o serie de concerte de muzică clasică cu artiști prestigioși ai scenelor internaționale, dar și tineri aflați pe val, exponenți ai noii generații de muzicieni.

De mai bine de 20 de ani, sub tutela jmEvents, publicul consumator de muzică bună este invitat să se bucure de evenimente de calitate.

“Vara dorim să evadăm din orașele mari, să ne bucurăm de natură, de vacanță și de câteva clipe de magie. Am găsit la Sinaia cadrul perfect, locurile de basm prind viață pe acorduri muzicale, invitând publicul larg la seri de răsfăț”, a declarat Luigi Gageos, directorul EUROPAfest.

Festivalul Internațional EUROPAfest se desfășoară sub Inaltul Patronaj al Casei Regale din anul 2005.

Concursul se va încheia joi, 21 iulie, ora 19.00.

 

Citește și:

Câștigătorul acestui concurs este Mihai D. Felicitări!

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

4 Comments

  1. Particip

  2. Particip

  3. Particip

  4. particip

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>