Pages Navigation Menu

CONCURS: Ce mai e nou prin targ? Castiga doua invitatii la AMBIENT EXPO 2014

CONCURS: Ce mai e nou prin targ? Castiga doua invitatii la AMBIENT EXPO 2014

ROMEXPO si NewsUp va invita, in perioada 10-13 aprilie 2014, sa aflati ultimele noutati din domeniul constructiilor, al amenajarilor interioare si peisagistice, al echipamentelor de incalzire, racire si conditionare a aerului, obiectelor de arta si antichitatilor si sa profitati de ofertele speciale, pentru o gama larga de produse, oferite numai in cadrul acestor expozitii. 

250 x 250 px - AMBIENT

AMBIENT EXPO 2014 − Targul International de Produse si Sisteme pentru Amenajari Interioare si Exterioare, Decoratiuni, Mobilier si Piscine

Targ reprezentativ in domeniu pentru Europa Centrala si de Sud-Est, AMBIENT EXPO 2014 reuneste cele mai importante companii producatoare, importatoare sau distribuitoare de sisteme si decoratiuni pentru amenajari interioare si exterioare. Evenimentul se adreseaza atat companiilor din sectorul home&deco, cat si publicului larg, interesat sa ia pulsul noilor tendinte in materie de tehnologie si design.

Stil, inspiratie, confort − cuvintele care definesc cel mai bine acest targ, in care un accent deosebit se pune pe expunerea tendintelor in design interior, precum si pe consilierea pentru proiecte de decorare a locuintei.

Pret bilet: 15 lei

Castiga doua invitatii la AMBIENT EXPO 2014!

Cum participi?

  1. Like paginii de Facebook AMBIENT EXPO si Facebook NewsUp
  2. Share acestui concurs pe pagina ta personala de Facebook
  3. Aboneaza-te la newsletter-ul AMBIENT EXPO aici: www.ambient-expo.ro, pentru a fi la curent cu ofertele speciale si reducerile din cadrul expozitiei, si la newsletter-ul NewsUp.

 

*Perioada concursului: 31 Martie- 8 Aprilie!

*Se pun in concurs 20 de invitatii. Astfel, vom extrage 10 castigatori a cate 2 invitatii!

*Castigatorii vor fi anuntati in data de 8 Aprilie pe pagina de Facebook NewsUP!

*Castigatorii vor fi extrasi prin tragere la sorti!

Succes!

One Comment

  1. particip

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>