Pages Navigation Menu

Concert metal islandez la Ploiesti

Concert metal islandez la Ploiesti

Bestial Records prezinta luni, 21 iulie 2014, in Club Red Alert din Ploiesti, trupele DYNFARI, Islanda si VOID FORGER din Bucuresti.

Una dintre cele mai tinere, originale si ambitioanse formatii de metal extrem din nordul Europei ajunge in premiera in Romania! Plecata in primul turneu european, DYNFARI a inclus Romania pe afis. Atacand un doom infected post black metal curajos, trupa a primit pentru albumul de debut punctajul maxim al celor mai mari reviste de metal din Europa – Legacy si Metal Hammer. Socotita de presa de specialitate un amestec spumos de Woods of Desolation, Alcest, Drudkh si Burzum, trupa islandeza nu trebuie ratata live!

DYNFARI Ploiesti MIC

In deschiderea viscolului islandez vin VOID FORGER, aflati pentru prima data la Ploiesti. Sonoritatile crust, sludge, down tempo, primitive stench core si chiar doom death metal, imbinate cu un sunet nihilist, decadent si intunecat, cu versuri ancorate in subiecte orwelliene dau definitia unui underground crud, promovat deja prin turnee sustinute in cele mai obscure squat-uri din Europa.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. La acest concert va fi prezent si un stand Bestial Records (CDuri, DVDuri, tricouri).

Pretul unui bilet este de 15 lei, iar biletele se vor vinde numai in seara concertului, la intrare.

Concertul este organizat in parteneriat cu Rock Tour Agency din Croatia.

Mai multe detalii in linkurile de mai jos.

www.facebook.com/Dynfari

http://dynfari.bandcamp.com/

www.soundcloud.com/Dynfari

https://www.facebook.com/voidforger

http://voidforger.tumblr.com/

http://voidforger.bandcamp.com/

CLUB RED ALERT (Str. Constantei Nr. 1, Ploiesti).

Eveniment Facebook:

https://www.facebook.com/events/854071797953645

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>