Pages Navigation Menu

Concert Joe Cocker – carisma si muzica buna

Concert Joe Cocker – carisma si muzica buna

joe cocker1
Celebrul Joe Cocker a aratat aseara la Sala Palatului ce inseamna un spectacol de calitate: o voce unica si melodii memorabile. Britanicul este pentru a patra oara in Romania si, prin acest concert isi promoveaza cel mai recent album ‘’ Fire it up’’.

Seara a inceput putin dupa ora 20, cand artistul a interpretat cateva cantece faimoase, printre care si ‘’Up where we belong’’. Publicul, apatic in prima jumatate de ora, s-a dezlantuit si l-a aclamat pe Cocker la auzul cover-ului ‘’You are so beautiful’’.

‘’ E minunat sa fiu iar in Romania!’’ a marturisit cantaretul, multumindu-le spectatorilor pentru aplauze.

Joe Cocker a ales sa alterneze melodiile noi :’’ Fire it up’’, ‘’Eye on the prize’’ cu cele vechi, care l-au consacrat. Sala a vibrat la acordurile cunoscutelor : ‘’You can leave your hat on’’, ‘’Unchain my heart’’ si ‘’Summer in the city’’. Aflat intr-o forma fizica buna pentru cei 69 de ani ai sai, englezul a sarit de cateva ori, in stilu-i caracteristic, aclamat de public, pentru a puncta parca finalul pieselor.

Dupa interpretarea celor doua bis-uri, artistul a promis ca se va intoarce curand in Romania.

Desi cel mai ieftin bilet a costat peste 100 RON iar cel mai scump 750 RON, sala a fost arhiplina. Acest fapt spune multe despre calitatea publicului (media de varsta fiind de peste 40 de ani) si despre popularitatea de care se bucura inca Joe Cocker.

Inchei printr-o observatie facuta de un fan infocat din public : ’’Cat feeling e in omul asta!’’.

 

joe cocker3 joe cocker4

Foto Credit: Andreia Alexa

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>