Pages Navigation Menu

Concert Funk Jazz in Queen&Clown Pub

Concert Funk Jazz in Queen&Clown Pub

fbcover_petre_ancuta_RGB

NewsUp va asteapta sambata, 15 iunie la ora 22.00 in Queen&Clown Pub pentru un concert extraordinar de Funk Jazz. Petre Ancuta (chitara-voce) si Emilian Marnea (percutie) vor readuce la viata in centrul istoric ritmurile ce rasunau in America anilor ’70.

Funk Jazz-ul este o subspecie muzicala ce impleteste acordurile de Jazz cu cele de Funk, Soul si cateodata chiar R&B. El se desprinde usor de esenta Jazzului, de celebrul  Swing Rhythm si il inlocuieste cu mult mai dansabilul ritm binar cunoscut de cei mai multi dintre noi drept Groove, ritm ce provine din Funk, de aici provenind si numele genului.

Daca sunteti amatori de Funk Jazz sau chiar daca nu ati ascultat niciodata si sunteti curiosi sa auziti cum suna Funk Jazzul, noi va asteptam sambata seara la ora 22.00 in Queen&Clown Pub sa ascultam o muzica buna intr-o locatie frumoasa. Ne vedem sambata!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>