Pages Navigation Menu

Concert caritabil Mihai Margineanu si Andrei Lazaroiu

Concert caritabil Mihai Margineanu si Andrei Lazaroiu

Caritabil - Margineanu

Vino sa scrii o poveste cu “happy-end” pe 23 mai, la Hard Rock Cafe! Te vei bucura de refrenele non-conformiste ale lui Mihai Margineanu si de hituri din toate timpurile interpretate de Andrei Lazaroiu si o vei ajuta pe Lucia-Maria Aga sa mearga pe calea unei copilarii fericite.

Vineri seara vei petrece cu unul dintre cei mai autentici si populari artisti romani si vei canta alaturi de el piese antrenante precum “Zarita”, “Gore din Chitila”, “Ma iubeste femeile” sau “Melci, scoici, raci, craci”. Ora de incepere a evenimentului este 22.00, iar pretul unui bilet la concert este de 40 lei (cu loc la masa) si 50 lei (cu loc la masa in fata scenei).

Toate incasarile rezultate din vanzarea biletelor vor fi donate familiei Luciei-Maria Aga. Fetita, in varsta de aproape 2 ani, sufera de de pseudoartroza congenitala bilaterala de tibie si peroneu si are nevoie urgenta de o interventie chirurgicala reperatorie, in lipsa careia isi va pierde piciorul.

Mai multe detalii despre Lucia-Maria puteti gasi aici:

http://agaluciamaria.wordpress.com/
https://www.facebook.com/pages/LUCIA-MARIA-AGA/440568582718416?fref=ts

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>