Pages Navigation Menu

Concert Belinda Carlisle in Romania

Concert Belinda Carlisle in Romania

Belinda

Belinda Carlisle, figura iconica a muzicii pop-rock, va susţine un recital la Sala Palatului in data de 16 octombrie 2013.

Una dintre cele mai mari voci feminine din zona muzicii pop va vizita pentru prima data Romania si va oferi un spectacol plin de energie si ardoare care va ramane în memoria publicului pentru mult timp.

Mari hituri precum “La Luna”, “Heaven is a Place on Earth”, “Circle în the Sand”, ”Mad About You”, “I Get Weak”, “Summer Rain” sau “Leave a Light On” vor insufleti amintirile anilor ’80 in inimile spectatorilor.

Piesele Belindei s-au clasat intotdeauna pe locuri fruntase in topurile celor mai de succes melodii, iar dintre acestea amintim “Heaven is a place on Earth” care s-a situat pe primul loc in clasamentele din SUA si Marea Britanie.

Belinda Carlisle a cunoscut celebritatea in anii ’80 intr-o perioada extrem de propice pentru genul muzical pop-rock. Artista a facut parte din faimosul grup britanic The Go-Go’s, o trupa atipica pentru acele vremuri intrucat avea in componenta numai femei care cantau inclusiv la instrumente muzicale. Unicitatea stilului a propulsat The Go-Go’s in topurile Billboard ale celor mai bune albume cu peste 7 milioane de copii vandute in intreaga lume in doar trei ani de zile.

Incepand cu 1985 cand trupa The Go-Go’s si-au anuntat oficial desfiintarea, Belinda a continuat sa isi urmeze pasiunea pentru muzica pe cont propriu, rezultand o cariera solo incarcata de realizari.

Belinda s-a remarcat prin vocea sa suava si intensa si a reusit sa isi mentina statutul de cantareata de succes pana in prezent. Activitatea artistei a fost rasplatita nu numai cu aplauzele a milioane de fani dar si cu o stea pe Hollywood Hall of Fame.

Concertul Belindei Carlisle este evenimentul anului in materie de muzica pop si este prezentat, in premiera in Romania, de catre Phoenix Entertainment Classics.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 300, 220, 160, 110 și 75 de lei in functie de categoria de loc si pot fi achizitionate din reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librariile Humanitas si Carturesti, de la Sala Palatului si online prin www.eventim.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>