Pages Navigation Menu

Concept aniversar

Concept aniversar

Dupa decenii de ratacire, compania suedeza Volvo a inceput sa umble la redefinirea identitatii sale. Un lucru cat se poate de normal atata vreme cat produsul s-a dorit a fi o oda inchinata masculinitatii, dar a ajuns masina preferata a varstnicilor si a familiilor cu copii.

Volvo-P1800-ZES-Bo-Zolland-9

Asadar, conducerea scandinava a inteles ca estetica este capitolul la care trebuie lucrat si a decis sa ii lase mana libera specialistului Bo Zolland. Acesta nu a dezamagit si a prezentat un concept pe nume P1800 ZES (inspirat din modelul retro de acum o jumatate de secol P1800) care a ridicat deja multe sprancene la Salonul de la Frankfurt, aflat in plina desfasurare. Liniile fluide, gura de aerisire situata deasupra grilei radiatorului si aspectul general de muscle car ne arata ca Zolland ar putea aduce Volvo intre cele mai dorite marci auto de catre barbati. Ramane de vazut cate dintre aceste idei se vor regasi si in modelele de serie.

Foto: www.carscoops.com

One Comment

  1. Absolut superb!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>