Pages Navigation Menu

Competitie intre Habana si A380 British Airways

Competitie intre Habana si A380 British Airways

Pentru ca suntem la sfarsit de iulie si imi doresc sa va aduc zambetul pe buze, m-am gandit ca ideea inedita de promovare BA a noii rute Johannesburg va va binedispune.
Reteta? Se aduce un jucator de rugby african, Bryan Habana, se introduce pe pista, se priveste bine „in ochi” adversarul: Airbus-ul A380, se trage linia de start si competitia de 100 metri incepe.

Habana are 1.80 m inaltime si cantareste 95 kg.
Fisa adversarului: greutate 366 00 kg, 24 m inaltime, anvergura 80 m, iar lungimea aripilor 73 m.

„ A fost un test dur om vs. tehnologie, om vs. masinarii. Odata ajuns la stadiul de decolare, A380 ia viteza imediat si se ridica incredibil de repede, dar trebuie sa vizionati video-ul pentru a vedea ce s-a intamplat … ”, a declarat Bryan.

„ Habana este rapid, dar intrecerea va fi dificila, luand in considerare cele 4 motoare Rolls-Royce Trent 900, fiecare dintre acestea generand tractiune de 70 000 pounds, ceea ce inseamna intr-adevar o accelerare rapida”, a spus Peter Nye, Senior First Officer A380.

Incepand de astazi, va puteti rezerva bilete pentru zborul cu A380 spre Johannesburg din 12 februarie 2014.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>