Pages Navigation Menu

Compania de telecomunicatii AT&T amendata pentru incetinirea vitezei de internet

Compania de telecomunicatii AT&T amendata pentru incetinirea vitezei de internet

Comisia Federala de Comunicatii (FCC) din SUA a amendat, marti, al doilea operator de telecomunicatii din tara, AT&T, pentru incetinirea intentionata a vitezei de internet pentru clientii cu trafic de date nelimitat, anunta Washington Post . Suma a fost de 100 milioane euro.

ATT-Your-World

Daca clientii foloseau o cantitate mai mare de date pentru vizionarea de filme sau navigarea pe web, AT&T micsora viteza lor de intrnet, astfel incat aceasta functiona mult mai lent decat in mod normal. Milioane de clienti ai companiei au fost afectati de aceasta practica.

AT&T a implementat aceasta masura in 2011, determinand mii de clienti sa se planga Comisiei de Comunicatii, potrivit comunicatului FCC.

“Prin faptul ca nu a divulgat corespunzator termenii consumatorilor care credeau ca au acces nelimitat la internet, compania a incalcat regulile Comisiei Federale de Comunicatii privind transparenta corporativa”, a declarat presedintele FCC, Tom Wheller.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>