Pages Navigation Menu

Comediantul Eddie Griffin va fi cazat la Hotel Novotel Bucuresti

Comediantul Eddie Griffin va fi cazat la Hotel Novotel Bucuresti

posterEddieGriffin_26sept

Sampanie Veuve Clicquot sau adidasi Air Force sunt cateva dintre preferintele vedetei de la Hollywood pentru show-ul pe care il va sustine la Bucuresti.

Inconfundabilul comediant american, Eddie Griffin, cunoscut publicului roman cu precadere din serialul Malcolm & Eddie, se va caza cu ocazia sosirii in Romania la hotelul Novotel din Bucuresti si va fi tratat regeste conform cerintelor sale, fiind transportat de la aeroport intr-o limuzina de lux de culoare neagra.

Cu toate acestea, deloc sofisticat, in timpul show-ului pe care il va sustine pe 14 noiembrie la Cinema Patria, artistul american a solicitat 4 sticle mari de apa Fiji sau Elvan, bautura energizanta, 8 creveti mari picanti la gratar, salata simpla fara sunca, cu sos clasic si 20-30 de aripioare simple Buffalo.

Cel mai ‘’excentric’’ lucru pe care vedeta de la Hollywood l-a solicitat din partea organizatorilor este perechea de pantofi sport albi, tipul Air Force, pentru ca artistul sa urce pe scena cu incaltaminte noua si comoda.

Cu aceasta ocazie va reamintesc: Categoriile III si II de bilete pentru spectacolul celebrului comediant, Eddie Griffin, din 14 noiembrie, de la Cinema Patria, sunt SOLD OUT! Dar avem o surpriza MARE pentru iubitorii indragitului comediant: suplimentam biletele pentru categoria II, cele la pretul de 200 RON!!

Grabiti-va si nu ratati ocazia de a fi prezenti la cel mai tare eveniment de stand-up comedy din Romania!

Evenimentul de pe 14 noiembrie de la Cinema Patria va fi deschis de Sergiu & Andrei, realizatorii matinalului Kiss FM. Accesul publicului se va face cu incepere de la ora 19.00! Spectacolul de la Bucuresti face parte din turneul “Living Legend Tour” al actorului american – turneu ce se desfasoara cu casa inchisa.

www.eddiegriffin.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>