Pages Navigation Menu

COMA: Eveniment ”document” în club Colectiv

COMA: Eveniment ”document” în club Colectiv

           Așteptarea fanilor Coma a luat sfârșit: trupa lansează o piesă nouă cu videoclip duminică, 15 martie 2015, în club Colectiv din București.

11056730_344761165718881_479140778_n

                După aproape un an de la apariția ultimei lor piese, „Chip”, care a fost foarte bine primită de public, trupa Coma revine cu un nou material care promite mult: „Document”.  Numele piesei dă și titlul evenimentului.

                Trupa Coma a evoluat mult de la albumul de debut („Somn” – 2001) până la single-urile apărute în ultimul timp („Un semn”, „Vezi”, „Chip”).

          Formația are o vechime considerabilă în peisajul muzical underground de la noi și se descurcă foarte bine. Evoluția lor este vizibilă, fără ca asta să însemne că și-au modificat foarte mult stilul: instrumentalele metal și alternative combinate cu partea vocală caldă (Cătălin Chelemen) sau hardcore (Dan Costea) rămân semnul lor distinctiv. Cei aproximativ 15 ani de activitate în care au cântat în limba română, pentru publicul român, transmițând mesaje apropiate de sensibilitatea noastră, îi fac demni de admirație. Coma este una dintre puținele trupe care nu se folosește de avantajul unei limbi de circulație internațională, ceea ce dovedește că membrii nu caută faimă și succes nemăsurat, ci se adresează oamenilor care îi înțeleg.

                Evenimentul de pe 15 martie va avea în deschidere două trupe: Nava Mamă (Cluj-Napoca) și I’m the Trip (Sibiu), care s-au mai întâlnit cu publicul din București.

                Așadar, o seară electrizantă în Colectiv, cu nume foarte bune din underground-ul muzical românesc reunite pe aceeași scenă! Ia-ți prietenii și vino să te „documentezi” alături de Coma și invitații lor! Biletele au un preț atrăgător (25 lei) și pot fi achiziționate inclusiv în seara concertului, de la intrare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>