Pages Navigation Menu

Coca-Cola investeste 4 miliarde de dolari in urmatorii trei ani in China

Coca-Cola investeste 4 miliarde de dolari in urmatorii trei ani in China

always_coca_cola_by_lacza-d49qb2r

Producatorul american de bauturi racoritoare Coca-Cola intentioneaza sa investeasca 4 miliarde de dolari in urmatorii trei ani in China, pentru dezvoltarea operatiunilor companiei in cea de-a doua mare economie a lumii.

Investiţiile vor viza deschiderea de fabrici de imbuteliere, extinderea unor facilitati existente, precum si finantarea unor initiative in activitatile de distributie, marketing si dezvoltare de noi bauturi reci, a declarat Muhtar Kent, presedinte si director general al Coca-Cola, intr-un interviu pentru cotidianul Wall Street Journal.

Coca-Cola si rivalul PepsiCo au investit masiv in China, unde ambele companii inregistreaza cresteri ale vanzarilor de peste 10%, odata cu extinderea bazei de consumatori in cea mai populata tara din lume. Evolutia din China a ajutat cele doua companii sa compenseze declinul inregistrat pe piata de origine, din Statele Unite.

Citeste mai mult pe Income Magazine

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>