Pages Navigation Menu

Cloak, aplicatia care te ajuta sa eviti persoanele pe care nu le simpatizezi

Cloak, aplicatia care te ajuta sa eviti persoanele pe care nu le simpatizezi

descărcare (1)

Noua aplicatie online, Cloak, a fost creata pentru a-i ajuta pe utilizatori sa evite  intalnirea, in mod accidental, pe strada sau in localuri, cu persoanele pe care nu le simpatizeaza. Astfel, cu ajutorul unor retele de socializare, precum Instagram, Foursquare, Twitter sau Facebook, care prin intermediul serviciilor de geolocalizare, le permit utilizatorilor sa aiba o idee destul de buna in legatura cu locurile in care se afla prietenii lor virtuali, aplicatia Cloak foloseste acele date pentru a crea „o retea antisocializare”, conform Mediafax           

            „Evitati-i pe fostii parteneri de viata, pe colegii de serviciu si pe tipul acela caruia ii place sa va opreasca din drum si sa faca conversatie – in principiu, evitati-i pe toti aceia cu care ati prefera sa nu va intalniti pe strada”, au declarat reprezentantii companiei care a creat aplicatia. 

Cum functioneaza aplicatia Cloak? Aceasta permite selectarea din lista de contacte a persoanelor cu care utilizatorul nu doreste sa se intalneasca. Apoi, aplicatia inspecteaza intr-un fel retelele de socializare pentru a afla locul in care se afla acele persoane si il avertizeaza pe acesta, chiar si cu un semnal de alarma sonor, cand persoanele in cauza sunt in apropiere. Fotografiile prietenilor virtuali din lista de contacte sunt afisate pe o harta desenata in functie de locul in care se afla. 

Aplicatia Cloak a fost creata de programatorul Brian Moore si de fostul director de creatie al companiei Buzzfeed, Chris Baker, care promit ca vor lansa si alte servicii in viitorul apropiat.

 

Sursa foto: timothy-carter.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>