Pages Navigation Menu

Clinica de psihologie Dr. Ion Duvac efectueaza evaluari psihologice pentru ANAF

Clinica de psihologie Dr. Ion Duvac efectueaza evaluari psihologice pentru ANAF

Improvement

In urma noilor conditii aprobate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, Clinica de Psihologie Dr. Ion Duvac se incadreaza ca si furnizor autorizat de evaluare psihologica complexa pentru ocuparea functiilor publice in structurile antifrauda.

Dupa efectuarea evaluarii, psihologii clinicii specializati in psihologia muncii si organizationala, vor emite doua avize psihologice distincte: unul care priveste evaluarea psihologica complexa a candidatului pentru ocuparea functiei publice, iar cel de al doilea cu privire la aprecierea nivelului de integritate al candidatului.

Tariful total perceput este de 350 lei, din care 200 lei reprezinta tariful pentru evaluarea psihologica complexa si 150 lei tariful pentru evaluarea psihologica a integritatii. In cazul programarilor prealabile se pot face evaluari si in week-end.

Pentru a mai multe detalii puteti contacta Intell Psy la telefon 0756 11 66 36 sau via mail la adresa office@intellpsy.com.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>