Pages Navigation Menu

Circul soseste in oras!

Circul soseste in oras!

afish pt net

Expozitia `Circus  Is Coming to Town`, semnata de Matei Serban, s-a deschis marti, 10 decembrie, in sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei si va putea fi vizitata pana pe 10 ianuarie 2014, conform unui comunicat al Asociatiei Culturale `Societatea de maine`.

`Circus  Is Coming to Town` reuneste sase lucrari  pe panza de mari dimensiuni (200cm x 180cm), doua panouri de lemn  (40cm x 165 cm) si reprezinta munca constanta a artistului din ultimul an.

Tema aleasa, desi pare a fi in rezonanta cu evenimentele publice desfasurate in ultimul an, este o sinteza a societatii in general, neavand o particularitate in timp si spatiu.

Matei Serban a expus constant la Carroll Turner Gallery, New Mexico, Backstreet Gallery, Santa Monica, Biblioteca Nationala din Oslo, Galeria ArtXpert din Bucuresti si astfel a convins prin seriozitatea sa,  prin stilul inconfundabil si mestesugul bine stapanit care “transpira” incredere de sine si acuratetea limbajului plastic propriu.

De asemenea, este unul dintre artistii generatiei tinere despre care se spune ca a coborat de mult din turnul de fildes. Cota acestuia a crescut uimitor in ultimii ani in tara, dar mai ales in strainatate.

Expozitia `Circus  Is Coming to Town`  este organizata de Asociatia Culturala “Societatea de Maine” in colaborare cu Galeria ArtXpert.

Caravana

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>