Pages Navigation Menu

Cinemateca Americană l-a premiat pe Matthew McConaughey

Cinemateca Americană l-a premiat pe Matthew McConaughey

matthew-mcconaughey-lincoln-lawyer-1000x400

Actorul Matthew McConaughey a fost premiat, marţi, cu premiul Cinematecii Americane, în semn de recunoaştere a contribuţiei sale în domeniul cinematografiei, în cadrul unei gale organizate la hotelul Beverly Hilton din Hollywood, potrivit contactmusic.com.

Actorul american Matthew McConaughey, în vârstă de 44 de ani, a fost omagiat, marţi seară, la ediţia din acest an a galei Cinematecii Americane, organizată la Hollywood (Los Angeles), unde a primit premiul acestei organizaţii ca recunoaştere a contribuţiei sale în domeniul cinematografiei.

Gala Cinematecii Americane obişnuieşte să includă şi momente în care premianţii sunt în vizorul glumelor. În cazul lui McConaughey, cariera sa de actor de comedii romantice din anii 1990 – 2000 a fost subiectul preferat.

Printre actorii care au primit premiul Cinematecii Americane în trecut se numără Matt Damon, Robert Downey Jr. şi Samuel L. Jackson.

Anul trecut, premiul Cinematecii Americane i-a revenit producătorului de film Jerry Bruckheimer.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>