Pages Navigation Menu

Cifra de afaceri de 105 milioane lei pentru Farmec

Cifra de afaceri de 105 milioane lei pentru Farmec

centrul-de-frumusete-farmec-1_article-main-image

FARMEC a inregistrat o cifra de afaceri de 105 de milioane Lei dupa primele noua luni ale anului 2013, in crestere cu aproximativ 16% fata de aceeasi perioada a anului trecut. 

„Daca la sfarsitul anului trecut am preconizat o crestere cu 10% pentru anul 2013, rezultatele obtinute pana acum ne motiveaza sa fim optimisti si sa ne crestem estimarea la 15%”, a afirmat Mircea Turdean, Director General al Farmec Cluj-Napoca. „Aceasta crestere dovedeste ca investitiile facute in cercetare si in modernizarea liniilor de productie au cu adevarat rezultate. Mai mult decat atat, datoram acest lucru si consumatorilor nostri, care au incredere in produsele Farmec si ne pastreaza in preferintele lor”, adauga acesta.

Compania a inaugurat in luna octombrie cel mai nou magazin de brand al companiei, care face parte dintr-un proiect mai amplu si anume Centrul de Frumusete Farmec. Noul magazin a insemnat o investiție de peste 360.000 EUR si a fost special conceput pentru a cuprinde atat o zona comerciala, cat si un spatiu dedicat intanirilor consumatoarelor cu specialistii Farmec.

Citeste articolul integral pe Income Magazine

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>