Pages Navigation Menu

CHIHLIMBARUL calmează durerile de dinți

CHIHLIMBARUL calmează durerile de dinți

Considerat piatră prețioasă încă din timpurile preistorice, fiind folosit ca bijuterie sau obiect de cult, chihlimbarul continuă să fie și în 2015 unul dintre cele mai căutate materiale în ceea ce privește fabricarea  accesoriilor.

http://www.bioarmonia.ro/

http://www.bioarmonia.ro/

În urmă cu șase ani, o bucată de chihlimbar, produsă de o plantă care a trăit în urmă cu 300 de milioane de ani, zgâlțâia concepțiile paleobotaniștilor privind modul în care s-a dezvoltat vegetația Terrei.

De altfel, nu mai este un secret pentru nimeni că însăși compoziția chihlimbarului diferă în funcție de specia de plantă care a produs rășina respectivă, el fiind o rășină fosilizată.

Chihlimbarul este un material pe care adepții medicinii naturiste îl recomandă pentru calmarea durerilor provocate de erupțiile dentare la bebeluși. Cei interesați pot găsi pe site-ul bioarmonia.ro o întreagă serie de astfel de coliere, puse la dispoziție spre achiziționate.

Colierele din chihlimbar pentru bebeluși, cu bob rotund sau alungit și cu diverse culori (nuanța mierii de albine, multicolor sau cognac) pot fi procurate la prețul de 69 de lei, iar livrarea produselor se face în 1-2 zile lucrătoare.

Polonezii extrag chihlimbarul galben de pe plaje pentru construcția de vapoare, ca anticoroziv, sau îl aplică pe instrumentele muzicale, iar românii purtau în trecut, la gât, ambra aurie pentru a se apăra împotriva febrei, o măcinau cu miere să își întărească vederea ori să își aline durerile de stomac sau reumatismale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>