Pages Navigation Menu

CFR își adaptează circulația la condițiile meteo

CFR își adaptează circulația la condițiile meteo

Toate echipele feroviare de specialitate fac verificări pe toate secțiile de cale ferată de pe raza județelor aflate sub cod galben, pentru a nu se înregistra întârzieri. De asemenea, nici un tren nu a fost anulat, în schimb, conform Companiei Naționale de C[i Ferate 'CFR' SA, circulația va fi adaptată condițiilor meteo.

CFR, condiții meteo

CFR, condiții meteo

Compania Națională de Căi Ferate „CFR” a anunțat că personalul specializat intervine în zonele cu cod galben de viscol și ninsori, iar pe segmentele unde situația o impune se intervine operativ pentru remedierea tuturor deranjamentelor tehnice care se pot înregistra la nivelul șinei, din cauza temperaturilor foarte scăzute.

Totodată, CFR a dat asigurări că până în 3 ianuarie, ora 13.00, când s-a emis comunicatul de presă, traficul feroviar era deschis pe toate magistralele de cale ferată, circulația trenurilor fiind, însă, adaptată la condiții meteo nefavorabile.

Înainte de plecarea la drum, pasagerii sunt rugați să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de unde urmează să se pornească pentru date actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească sau să acceseze site-ul www.cfr.ro cu privire la ora de sosire sau de plecare a trenurilor din gările București Nord, Brașov, Craiova și Timișoara.

Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări de ninsori în intervalul 3 ianuarie, ora 14 — 4 ianuarie, ora 12, care se vor extinde dinspre sud-vestul extrem al țării și vor cuprinde treptat regiunile sudice, iar stratul de zăpadă nou depus va fi de aproximativ 10 cm.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>