Pages Navigation Menu

Céline Dion a lansat piesa în memoria soțului ei

Céline Dion a lansat piesa în memoria soțului ei

O lume întreagă a urmărit ceremoniile funerare ale soțului celebrei cântărețe Céline Dion, care au avut loc acum câteva luni, și încă de atunci se zvonea că artista va lansa o melodie dedicată lui Rene Angelil.


La patru luni de la moartea soțului ei, Céline Dion a lansat în memoria acestuia melodia „Encore un soir”, compusă de Jean-Jacques Goldman.

 Versuri pline de emoție și un videoclip încărcat cu amintirile de neuitat ale celei despre care declara că a fost singura ei dragoste, acesata este rețeta emoționanței compoziții muzicale a cântăreței canadiene.

Rene Angelil a murit în 14 ianuarie 2016, la vârsta de 73 de ani, cu două zile înainte să împlinească 74 de ani. Rene, cu 26 de ani mai în vârsta decât Céline, s-a stins în brațele soției sale, așa cum și-a dorit.

Piesa „Encore un soir” va fi inclusă pe noul album al artistei, cu piese exclusiv în limba franceză, pe care Céline Dion îl va lansa la sfârșitul lunii august.

One Comment

  1. Foarte trist…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>