Pages Navigation Menu

Cele mai scumpe hoteluri plutitoare din lume

Cele mai scumpe hoteluri plutitoare din lume

Fie ca vreti sa plecati in luna de miere sau doriti sa aveti parte de o excursie de neuitat? Sejurul dumneavoastra va putea fi unul de nota 10 mai ales daca optati pentru hotelurile ecologice plutitoare. Hotelurile plutitoare sunt considerate a fi cele mai romantice si mai cautate destinatii turistice din intreaga lume chiar daca pretul este unul foarte piperat.

Iata si cateva dintre cele mai scumpe hoteluri plutitoare din lume:

hoteluri-plutitoare-1

O noapte de cazare la Hotelul Plutitor Punta Caracol, din Panama, va costa US $578. Situat pe malul Marii Caraibelor ofera sejururi ce includ pachete turistice pline de momente inedite. De exemplu veti putea inota cu delfinii, sa va plimbati cu barca, sa faceti scufundari sau sa pescuiti. Cazarea se face in casute plutitoare construite din lemn de bambus, cu acoperis din frunze de palmier.

1

Hotelul Plutitor ReefWorld se afla langa Marea Bariera de  Corali din Australia. In acest hotel o camera costa US $1240! Hotelul se afla la 2 ore de tarm. Locul este ideal pentru iubitorii sporturilor subacvatice. Cei ce nu stiu sa inoate pot pleca in excursii cu o ambarcatiune semi-subacvatica, ce le va permite sa vada mai pe larg lumea oceanului. Hotelul dispune de: 8 cabine, un spa subacvatic, un restaurant si un bar.

hoteluri-plutitoare-3

Topul se va incheia cu hotelul Lagoon Resort & Spa din Bora Bora. O noapte intr-un astfel de hotel costa US $ 1000. Localizat in insula din Polinezia Franceza, hotelul este foarte aproape de muntele Otemanu. Hotelul este ideal pentru a practica sporturile acvatice si subacvatice. De asemenea veti putea beneficia si de ore relaxante la spa-ul hotelului.

Indiferent ca optati pentru Panama, Australia sau Bora Bora suntem siguri ca veti avea parte de un sejur de neuitat. Vacanta placuta!

 

Sursa: most-expensive

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>