Pages Navigation Menu

Cele mai infricosatoare drumuri americane

Cele mai infricosatoare drumuri americane

Mai multe drumuri din Statele Unite ale Americii sunt subiecte pentru cele mai infricosatoare povesti si legende. Fictive sau nu, aceste drumuri ar trebui evitate de persoanele care se sperie usor sau persoanele cardiace. 

ClintonRoad

CLINTON ROAD (West Milford, New Jersey)

Locuitorii din aceasta zona cunosc foarte bine povestea despre farurile-fantoma care apar de nicaieri. Farurile-fantoma urmaresc soferii la distante foarte mici, dar dispar extrem de repede. Daca treceti prin aceasta zona va recomandam sa evitati Old Boy Bridge (Podul Baiatului batran). Legenda spune ca daca aruncati o moneda peste margine nu o veti mai primi inapoi. In schimb fantoma unui baiat inecat va va arunca o piatra. Daca nu v-ati convins ca este intr-adevar infricosator acolo va recomandam sa urmariti acest filmulet.

http://www.youtube.com/watch?v=x5Vygs1Ff5I

img_3271m

DEAD’S MAN CURVE (Cleremont County, Ohio)

Prinsa intre doua sosele obisnuite, curba este atat de brusca si de periculoasa incat a provocat foarte multe accidente. De exemplu in anii ’60 ai secolului trecut, un grup de adolescenti au suferit un accident fatal. Martorii oculari au relatat ca si in prezent mai pot vedea forme plutitoare ale masinii alaturi de cea pe care a lovit-o. Alti locuitori au afirmat cu certitudine ca au vazut un autostopist fara chip.  Va veti convinge cat de periculos este drumul din urmatorul video.

http://www.youtube.com/watch?v=WuqJxYqHnJw

download (5)

SHADES OF DEATH ROAD (Warren County, New Jersey)

In timpul noptii, pe langa o ceata densa si cerul de o stralucire stranie, oricine locuieste sau trece prin zona se poate speria. Ne putem speria in special de lumina alba ce straluceste puternic la marginea drumului Lenape. Legenda spune ca, daca lumina devine rosie in timp ce este privita de cineva, aceasta persoana moare pe loc. Video-ul urmator va prezinta acest drum care ar trebui evitat.

http://www.youtube.com/watch?v=_5sveuPQ8W0

 

Sursa: youtube & yahoo news

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>