Pages Navigation Menu

Cele mai asteptate gadgeturi ale anului 2014

Cele mai asteptate gadgeturi ale anului 2014

In ultima luna a anului 2013, companiile tech se pregatesc pentru productia in masa a noilor gadgeturi care vor revolutiona piata tehnologica a anului 2014.

1.ggss

1.Google Glass

Dezvoltat de Google, poate fi considerat un calculator veritabil montat pe o rama de ochelari. Google Glass afiseaza informatiile ca un smartphone, poate interactiona cu internetul si poate fi manipulat prin comenzi vocale.

Glass foloseste multe din aplicatiile Google existente: Google Now, Google Maps, Google+ si Gmail, desigur vor exista si aplicatii gratuite create de alti dezvoltatori.

2.iwatch

2. iWatch

iWatch, smartwatch-ul pe care compania Apple l-ar pregati pentru lansare ce ar putea avea loc inclusiv in cursul lunii urmatoare, va fi disponibil in doua versiuni, una gandita special pentru barbati si una gandita special pentru femei. Primul model ar urma sa aiba un ecran OLED de 1.7 inch si ar fi dedicat barbatilor, in timp ce al doilea model ar urma sa contina un ecran OLED mai mic, de 1.3 inch si sa fie dedicat femeilor. Informatiile vin de la CEO-ul DisplaySearch, o companie de analiza a pietei care luna trecuta afirma ca Apple pregateste iWatch-uri cu ecrane de 1.3 si 1.63 inchi, deci vorbim despre o usoara modificare a diagonalei ecranului.

3.scanadu-scout

3. Scanadu Scout

Scanadu Scout este proiectat de o echipa formata din ingineri si doctori, el iti ofera informatii corecte despre: puls, ritmul cardiac, concentratia sangelui si multe altele. Cea ce face special acest dispozitiv de uz personal, in afara diversitatii de informatii medicale este ca iti ofera si o interpretare a datelor. Astfel, Scanadu Scout te scaneaza si iti face un raport medical cu recomandari, care poate fi trimis direct pe calculator sau tableta datorita functiei de wireless.

4.Samsung_Galaxy_S5_1

4.Samsung Galaxy S5

Urmatorul telefon premium de la Samsung promite sa duca tehnologia aferenta pe noi culmi. Aparatul se presupune ca va rula cu un procesor pe 64 de biti si va gazdui o arhitectura cu 16 nuclee si o memorie de 3/4 GB de RAM. Alte noutati asteptate: un ecran multitouch in 32 de puncte,  o carcasa rezistenta la apa, incarcare fara fir si un senzor de scanare al ochiului.

Samsung este de asteptat sa renunte, in cele din urma, la plastic si sa dea Galaxy S5 un corp de fibra de carbon sau de aluminiu. Fiind dotat cu cel mai recent sistem de operare Android, telefonul va fi echipat cu o camera primara de 16 megapixeli, completata cu OIS.

Sursa: http://yuvrajzala.wordpress.com

http://www.riocoupon.com

http://incomemagazine.ro

http://www.idevice.ro

Sursa foto: http://www.riocoupon.com

http://yuvrajzala.wordpress.com

http://www.bzi.ro

http://blog.laimoon.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>