Pages Navigation Menu

Cel mai provocator film al anului, FIFTY SHADES OF GREY, interzis in Malaysia

Cel mai provocator film al anului, FIFTY SHADES OF GREY, interzis in Malaysia

 Trilogia erotica „Fifty Shades” a inregistrat vanzari spectaculoase si a castigat fani din intreaga lume. In doar primele luni de la aparitia primei carti, „Fifty Shades of Grey”, in 2012, 40 de milioane de exemplare s-au dat ca painea calda. Si cum un astfel de succes nu avea cum sa se limiteze doar la print, regizorii au ecranizat prima parte a romanului, care in Romania v-a avea premiera vineri, 13 februarie, in preajma sarbatorii „Valentine’s Day”.

fifty-shades-of-grey-fifty-shades-trilogy-33869300-1920-1200

Nu bine a avut loc avanpremiera, ca malaezieni au si interzis in cinematografe filmul „Fifty Shades of Grey”, motivand ca acesta este mai mult pornografie decat film.

Presedintele comisia de reglementare in cinematografie din Malaysia, Abdul Halim, a declarat ca pelicula „Fifty Shades of Grey” nu va fi lansata deloc in aceasta tara din cauza scenelor de sex „nenatural” pe care le contine, lansarea programata pentru ziua de joi, 12 februarie, fiind anulata, informeaza Variety. Acesta a mai sustinut ca filmul este mai degraba sadic, cu scene in care „o femeie este legata de pat si biciuita”.

Decizia autoritatilor malaeziene a venit dupa ce site-ul Mr Skin a declarat „Fifty Shades of Grey” drept „cel mai provocator film al ultimului deceniu”, pentru ca 20 de minute din cele 124 ale lungmetrajului, sunt, de fapt, scene de sex. Sursa citata a ajuns la concluzia ca pelicula va avea mai multe scene cu sex pe marele ecran decat cele mai provocatoare 100 de pelicule lansate in 2014 puse la un loc.

fifty shades of grey newsup.ro

In Romania, aproximativ 250.000 de spectatori sunt asteptati in salile de cinema, potrivit Mirelei Matei, PR Ro Image, ce reprezinta casa de distributie a filmului in tara noastra.

De asemenea, filmul a primit in Romania ratingul N15 – nerecomandat minorilor sub 15 ani – din partea comisie de rating a Centrului National al Cinematografiei (CNC), in comparatie cu Statele Unite ale Americii, Canada si Marea Britanie, unde productia a fost interzisa tinerilor sub 18 ani, iar in Cehia, Suedia si Islanda restrictia de varsta a fost de 15, respectiv 16 ani.

One Comment

  1. Hi! This is my first comment here so Ijust wanted to
    give a quick shout out and tell you I truly enjoy rezding through your posts.
    Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal
    with the same subjects? Thank you so much!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>