Pages Navigation Menu

Cel mai mare club de muzica LIVE se deschide cu VAMA pe 28 februarie!

Cel mai mare club de muzica LIVE se deschide cu VAMA pe 28 februarie!

Vama----Club-Live

Sprint Media Group deschide cel mai mare club de muzica LIVE din Romania, incepand cu 28 februarie 2014, aducand un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un act artistic de calitate. Club LIVE (str. Turturelelor, nr 11 – fostul Why Not) va fi gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri.

Cele mai sonore nume din industria muzicala autohtona vor urca pe scena clubului : Vama (28 februarie), Compact (7 martie), Mihai Margineanu (14 martie ) si multi altii. Daniel Lazar Band si The dAdA, trupe rezidente care se remarca printr-un reportoriu de exceptie si un sound live foarte bun ,vor incinge atmosfera in fiecare sambata si vineri seara.

Inaugurarea clubului va avea loc vineri, 28 februarie, cu una dintre cele mai indragite formatii din Romania, Vama. Tudor Chirila si trupa lui vor face un show incendiar, cantand atat hit-urile care i-au facut celebri, dar si melodii de pe cele mai recente albume.

Biletele in format fizic sau electronic pentru concertul VAMA de pe 28 februarie din Club Live, se gasesc pe www.iabilet.ro la pretul de 50 de lei si asigura si loc la masa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>