Pages Navigation Menu

Cel mai de succes artist latin

Cel mai de succes artist latin

      Cel mai de succes artist latin al tuturor timpurilor va reveni in luna iulie in Romania. A cucerit fanele cu hituri precum To all the girls I’ve loved before, Si tu te vas, La Mer, Lo major de tu vida si, in ciuda varstei onorabile, chiar si dupa  45 ani de cariera umple ochi salile de spectacol.

Julio-Iglesias-Most-Successful-Latin-Artist-612x400

       Julio Iglesias a primit din partea Sony Music premiul special ”CEL MAI DE SUCCES ARTIST LATIN AL TUTUROR TIMPURILOR”, in cadrul unei conferinte  la care a luat parte presa din intreaga lume, eveniment organizata la Hotelul Dorchester din Londra.

         ”Sunt atat de bucuros sa primesc acest premiu, si in special in Londra, un loc in care are am adunat atat de multe amintiri, unde sunt inconjurat de foarte multi prieteni. As dori sa profit de aceasta ocazie si sa adresez un mare multumesc tuturor celor care au cumparat albumele mele de-a lungul anilor, precum si tuturor celor care au venit sa ma vada in concert. Ei au facut acest premiu posibil. Desi recunosc ca cel mai important premiu pe care l-am primit vreodata este dragostea oamenilor. “, a declarat artistul.

        Julio Iglesias este singurul vocalist care canta in 14 limbi, de la limba natala spaniola pana la alte limbi romantice, precum franceza, italiana si portugheza, germana si engleza, dar si japoneza, indoneziana si tagalog. Guinness World Records a recunoscut aceasta realizare unica si i-a atribuit statutul de cel mai bine vandut artist latin de sex masculin din lume, cu un premiu special obtinut  in China anul trecut.

      La inceputul anilor 80, Julio Iglesias a devenit un adevarat fenomen global pentru hiturile  ”Quiereme Mucho” si  ”Amor and Hey!”. In 1982, artistul a sustinut 40 de concerte sold out in Las Vegas, iar in anul urmator a concertat timp de cinci nopti consecutive la Royal Albert Hall, cea mai faiomoasa sala de concerte din Londra, loc in care se va reintoarce saptamana aceasta pentru alte doua concerte sold out.

      Julio Iglesias va concerta anul acesta pe trei scene din Romania: Summerland Mamaia in data de 19 iulie, pe 20 iulie la Stadionul Siderurgistul din Galati, iar pe 22 iulie va evolua din nou pe scena de la Sala Palatului.

       Cei care nu isi doresc sa rateze sansa unui concert memorabil semnat Julio Iglesias isi pot procura din timp biletele de la punctele de vanzare bilete autorizate precum si online prin www.vreaubilet.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>