Pages Navigation Menu

Cea mai lunga repriza de ras: STAND UP COMEDY cu BORDEA si BADEA

Cea mai lunga repriza de ras: STAND UP COMEDY cu BORDEA si BADEA

Ti-ai propus sa iesi cu prietenii sambata seara, dar nu stii unde te poti distra pe cinste in prima zi a lunii noiembrie?

Ei bine, cei mai bine cotati comedianti din Romania vin pe 1 Noiembrie la Cinema Patria pentru cel mai tare show de stand-up comedy al anului!

Stand-Up-Comedy-Numai-1-si-1-poster-vers-B

Incepand cu orele 20:14 fix, show-ul ”Stand-up comedy Numai 1 si 1” aduce in scena 11 artisti care se vor intrece in glume sau momente veritabile de umor, si vor intretine tonul distractiei maxime lansat  la cinematograful Patria.

Bordea, Badea, Micutu, Sorin, Vio, Costel, Raul, Natanticu si Nelu vor scoate asii din maneca sub arbitrajul celui mai priceput Dealer in domeniu, Cosmin Selesi. Seara de la cinema va fi cu siguranta cea mai lunga repriza de ras. Un test de rezistenta, cu peste patru ore de ras continuu, intr-un spectacol cu conținut explicit INTERZIS MINORILOR! 

Asadar, pe 01.11.2014 începând cu ora 20:14 jucam cu cărțile pe față, iar Cosmin Selesi, dealer-ul de serviciu va stabili regulile jocului si va demara maratonul hohotelor de ras acompaniate de actori numai 1 si 1.

Biletele au fost puse in vanzare la pretul de 111 ron si sunt disponibile la punctele de vanzare Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, la Cinema Patria Bucuresti si online pe www.vreaubilet.ro

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>