Pages Navigation Menu

Ce putem vedea la spectacolul Circului Național din China

Ce putem vedea la spectacolul Circului Național din China

Circul Național din China va susține un spectacol la București, la 10 martie, iar 35 de artiști au rolul de a promova cultura chineză prin intermediul acrobațiilor, a numerelor de magie sau dans. Spectacolul se numește „Chinatown”, și va avea loc la Sala Palatului, conform organizatorilor.

Circul Național din China

Circul Național din China

Pentru persoanele care își doresc să știe despre China și alte aspecte culturale, exceptând Marele Zid Chinezesc sau dinastiile din antichitate, acest spectacol poate fi o bună sursă de cunoaștere.

Artiștii vor aduce în fața publicului numere de magie, momente de dans, dar și suspans prin intermediul acrobațiilor pe care le vor efectua. Întreg spectacolul este organizat prin îmbinarea elementelor tradiționale de cultură chinezească și a celor moderne, pentru a crea o imagine completă a Chinei.

Pentru cei care nu au cumpărat încă bilet la spectacol, prețurile pornesc de la 59 de lei și pot ajunge la 199 de lei, iar biletele pot fi achiziționate online pe site-urile bilet.ro, iabilet.ro și prin rețeaua Tui Travel și Teatrul Național.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>