Pages Navigation Menu

Ce culoare purtam in vara anului 2013?

Ce culoare purtam in vara anului 2013?

Vara a venit, si ne intrebam ce culoare sa purtam in vara anului 2013 pentru a fi in trend? Raspunsul il aflam de la institutul numarul I in lume care dicteaza designerilor ce culoare se poarta in aceasta vara, Pantone, care a decis sa fie VERDE SMARALD, sau asa cum este numit de ei: EMERALD.

verde

 

SIMBOL – Verdele emerald este o culoare ce simbolizeaza  eleganta si frumusete, intr-o nota de armonie, prospetime, reiinoire, claritate, luminozitate si stare de bine, fiind o culoare usor de digerat vizual si simplu de asortat in garderoba oricarei fashioniste.Verdele emerald este usor de asortat cu rosu, negru, crem, argintiu, auriu, galben, fiind o culoare vibranta si plina de viata, care scoate in evidenta orice purtator al ei. Nuanta verde smarald este o culoare permisiva ce avantajeaza toate tipurile de ten si toate culorile de par, si ofera o amprenta de sofisticare si o nota de lux, fara a fi stridenta.Pantone a ales aceasta culoare si ca un semnal de intoarcere spre natura, intr-o era dominata de tehnologie, de gri si negru, pentru ca verdele este cu siguranta cea ma intalnita culoare din natura, si astfel joaca si un rol psihologic de reechilibrare a psihicului uman.

Marile case de moda, si creatorii lor, au adoptat aceasta culoare si in creatiile lor vestimentare, oferind o multitudine de variante pentru purtarea acestei culori vedeta. Fie ca este folosita integral pe intreaga tinuta, sau doar ca accent, sau contrast, fie ca este pozitionata pe material de matase, stofa sau paiete, verdele smarald ofera fara indoiala o nota de prospetime si noutate in garderoba anului 2013, asa cum vedem in colectiile Chanel, Kenzo, Lanvin , Cavalli si altii.

Verdele smarald a fost adoptat nu doar de vedete ci si de toti pasionatii de moda din intreaga lume, iar site-urile de street fashion demonstreaza acest lucru, si gasim combinatii si asocieri interesante care ne pot inspira in construirea propiei tinute vestimentare. In moda anului 2013 orice este permis atata timp cat suntem creativi si curajosi.

Astfel vom face un tur in toate capitalele importante ale modei, unde fenomenul de street fashion este in mare voga, si vestimentatia a trecut de la nivelul de vesmant la rangul de sofisticare absoluta, fara snobism, ci doar ca modalitate de exprimare a individualitatii umane.

Paris

paris

 

Londra

2

 

New York

ny

 

Milano

milano

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>