Pages Navigation Menu

Caz uimitor! O tanara isi prevesteste tragicul sfarsit

Caz uimitor! O tanara isi prevesteste tragicul sfarsit

O tanara de 29 de ani din Statele Unite a decis sa nu urmeze niciun tratament dupa ce a aflat ca mai are sase luni de trait din cauza unei tumori pe creier, potrivit cnn.com.

computer tomograf cancer

Brittany Maynard a aflat ca este bolnava in ziua de Anul Nou si a suferit doua operatii pentru a-i inlatura tumoarea. Interventiile chirurgicale i-au agravat boala, iar medicii i-au spus ca nu se poate vindeca, conform cnn.com.

Singura solutie pe care doctorii i-au dat-o a fost aceea de a-i prelungi viata cu ajutorul medicamentelor si a chimioterapiei. Brittany, care se casatorise cu numai de un an, a decis insa sa-si traiasca viata dupa propriile reguli. Ea a afirmat pentru cnn.com ca nu vrea ca familia si prietenii ei sa o vada suferind pe un pat de spital, ci isi va privi moartea cu demnitate.

tanara 1

Pentru ca in majoritatea statelor americane decizia tinerei este considerata sinucidere, asadar un gest ilegal, Brittany s-a mutat impreuna cu familia in Oregon, acolo unde a gasit suficienta indulgenta din partea autoritatilor pentru a-si putea trai asa cum doreste timpul care i-a ramas.

Tanara a afirmat pentru cnn.com ca se bucura din plin de fiecare clipa si isi petrece timpul calatorind cu cei apropiati, bucurandu-se de minunile naturii.

tANARA

Totodata, Brittany a declarat pentru sursa citata ca nu ii va spune nimanui sa ia aceeasi decizie pe care a luat-o ea, insa, din punctul ei de vedere, nimeni nu-i poate interzice sa aiba dreptul sa aleaga sa nu sufere fizic sau emotional. Astfel, tanara isi priveste cu demnitate sfarsitul, este impacata cu aceasta situatie si planuieste sa isi petreaca ultimele clipe cat mai frumos cu putinta, lucruri de care nu s-ar fi bucurat daca ar fi stat intr-un spital.

Sursa: cnn.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>