Pages Navigation Menu

Castiga 5 invitatii la editia a 6-a a Conferintelor Brand Yourself!

Castiga 5 invitatii la editia a 6-a a Conferintelor Brand Yourself!

Marti, 3 iunie 2014 va avea loc cea de-a 6-a editie a Conferintelor Brand Yourself

Pentru ca se apropie vara si in weekend multi vom pleca din ce in ce mai des spre locuri mai racoroase, propunem ca urmatoarele editii sa aiba loc in cursul saptamanii.

Cea de-a doua din aceasta serie va avea loc marti, 6 iunie, intre orele 18.00-20.30. Atmosfera va fi aceeasi, relaxata si numai potrivita pentru schimbul de idei si carti de vizita.

Evenimentul prezinta solutii pentru construirea si promovarea unui brand de companie, editia cu numarul 6 concentrandu-se pe PR, Marketing si branding. In cadrul conferintei vor fi prezentate aspecte practice, metode, solutii. Poti afla mai multe despre cum poti sa iti transformi compania intr-un magnet pentru clienti.

Alexandru Ticaloiu, in calitate de PR Director OTTO Curier va prezenta tema “Ce canal de comunicare ti se potriveste” in timp ce Mihai Plesea, Marketing Director OTTO Curier, ne va spune ce implica “Campania de comunicare in curierat”. Ambii au peste 20 de ani de experienta in advertising, marketing si PR impreuna. Asteptam si un invitat surpriza, asa ca se anunta o editie interesanta.

Alexandru Ticaloiu, PR Director la OTTO Curier si Alexandra Micu, HR Director la Rovere Mobili vor fi gazdele evenimentului.

Conferintele Brand Yourself vor avea loc in Zeppelin Pub, str. Marin Serghiescu, nr. 7, zona Armeneasca, Bucuresti.

pt net poster

Cum participi?

1. Like paginii de Facebook Newsup!

2. Share acestui concurs pe pagina ta de Facebook!

3. Comenteaza la acest post cu numele tau intreg!

 

*Perioada concursului: 29 mai- 1 Iunie!

*Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Newsup!

5 Comments

  1. Velciu Alin Alexandru

  2. Preda Petrisor

  3. Lazar Adrian

  4. Barbu Alina

  5. Tanasa Elena

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>