Pages Navigation Menu

Castelul Corvinilor, copertă pentru ghidul turistic “Lonely Planet”

Castelul Corvinilor, copertă pentru ghidul turistic “Lonely Planet”

castelul corvinilor

O fotografie cu Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost folosită pentru coperta ghidului turistic “Lonely Planet” pentru România și Bulgaria, directorul castelului, Costin Tinca, apreciind că publicitatea va atrage mulţi turişti.

Directorul Castelului Corvinilor din Hunedoara, Costin Tinca, a declarant, luni, că a fost anunțat de către un prieten care locuiește la Londra că o fotografie cu Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost folosită pentru coperta ghidului turistic “Lonely Planet” pentru România și Bulgaria.

“Din câte am înțeles, ghidul, care are pe copertă o fotografie cu Castelul Corvinilor, costă aproximativ 10 lire. Eu am căutat pe net și am găsit ghidul și am de gând să cumpăr un exemplar. Consider că apariția unei fotografii cu Castelul Corvinilor pe acest ghid turistic pentru România și Bulgaria este o publicitate gratuită pentru monumentul istoric în străinătate și va aduce turiști din toate colțurile lumii. Puteau folosi pentru copertă peste 1.000 de fotografi, de la Peleș la Bran, și au ales Castelul Corvinilor. Ne mândrim cu asta”, a spus Tinca.

Pe site-ul “Lonely Planet”, un ghid costă 10,49 lire, iar varianta eBook 7,34 lire.

“Lonely Planet” este o editură de ghiduri de călătorie din lume.

Sursa: Mediafax

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>