Pages Navigation Menu

Casei Regală: București, capitala europeană a muzicii

Casei Regală: București, capitala europeană a muzicii

Cu prilejul celei de-a 22-a ediții de EUROPAfest, Casa Regală, sub a cărui Înalt Patronaj se află evenimentul de 10 ani, a transmis un mesaj prin care adresează felicitări organizatorilor și tuturor celor care s-au implicat activ în menținerea acestuia la cele mai înalte standarde.

Principesa Margareta si Principele Radu newsup.ro

„Au trecut zece ani de când am acordat Patronajul nostru Festivalului Internațional de Muzică EUROPAfest. Ne bucurăm că Bucureștiul devine, an de an, grație EUROPAfest, capitala europeană a muzicii de toate vârstele și genurile, de la clasic la jazz, blues și pop.

Ne gândim cu încredere în viitor și suntem mândri că EUROPAfest onorează, neîntrerupt, de douăzeci și doi de ani încoace, talentul, creativitatea și diversitatea tinerilor muzicieni de pe toate meridianele globului. Adresăm felicitările noastre pentru toți acești ani, plini de realizări, ai Festivalului.”

Margareta,

Principesa Moștenitoare a României

Radu,

Principe al României

EUROPAfest va avea loc în perioada 14 – 23 mai și este singurul festival din Europa care reunește patru genuri muzicale – jazz | blues | pop | clasic.

Citește mai multe:

EUROPAfest: 22 de ediții cu muzică de calitate

 

Agenda EUROPAfest 2015: București și Sibiu găzduiesc cel mai mare Festival de Muzică de peste an

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>