Pages Navigation Menu

Casa în care şi-a petrecut copilăria Kurt Cobain, pusă în vânzare

Casa în care şi-a petrecut copilăria Kurt Cobain, pusă în vânzare

kurt-cobain

Casa în care şi-a petrecut copilăria rockerul Kurt Cobain, fostul solist al trupei Nirvana, aflată în statul american Washington, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 400.000 de dolari, informează Reuters.

Potrivit agentului imobilar care se va ocupa de această tranzacţie, locuinţa prezintă încă o serie de desene originale făcute de Kurt Cobain pe pereţii dormitorului său.

Casa în care şi-a petrecut copilăria Kurt Cobain se află în oraşul Aberdeen, la aproximativ 160 de kilometri de Seattle. Preţul de vânzare afişat în această săptămână este cu 100.000 de dolari mai mic decât preţul listat în septembrie 2013, potrivit Aberdeen Realty Inc., compania imobiliară care va efectua tranzacţia.

aberdeen-608x456

Kurt Cobain a locuit în acea casă până la vârsta de nouă ani, când părinţii lui s-au despărţit, şi apoi, din nou, împreună cu mama lui, de la vârsta de 16 ani până la vârsta de 20 de ani.

Unele dintre piesele de mobilier originale au fost păstrate, ca şi o serie de decoraţiuni, precum desenele făcute de Kurt Cobain pe pereţii dormitorului său.

Kurt Cobain avea 27 de ani atunci când s-a sinucis prin împuşcare pe 5 aprilie 1994 în vila lui din Seattle. Trupul său neînsufleţit a fost descoperit după trei zile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>