Pages Navigation Menu

Care este cel mai bun remediu impotriva mahmurelii?

Care este cel mai bun remediu impotriva mahmurelii?

hangovercure 

            Zeama de varza, ceiul verde si sucul de mandarine sunt doar cateva din leacurile babesti impotriva excesului de alcool pe care le stim cu totii. Insa, un nou studiu releva faptul ca bautura carbogazoasa Sprite este cel mai bun remediu anti-mahmureala.

sprite-bottle-rijo-42-store-drinks

Cercetatorii chinezi, autorii studiului, au analizat stiintific 57 de bauturi , de la ceaiuri la sucuri acidulate. Ei au ajuns la concluzia ca Sprite accelereaza cel mai mult procesul de descompunere a alcoolului in sange. In schimb, au descoperit ca bauturile din plante, ca de exemplu cea care contine seminte de canepa ingreuneaza acest proces, ceea ce cauzeaza o mahmureala prelungita.

Vestea buna este ca tinerii si marii bautori de alcool produc mai mult o anumita enzima care ajuta la descompunerea bauturilor spirtoase, de aceea nu sunt atat de afectati de mahmureala ca oamenii mai in varsta.

 

Sursa : dailymail.co.uk

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>